· · Komentari: 0

Danijela u suzama prijavila da joj je sin (5) NESTAO: Posle ŠEST meseci, preokret ju je ostavio bez reči

Mislila je da istraga ide u jednom pravcu

1634726788_danijela.JPG
Foto: New Hampshire Department of Justice

Kada je pre šest meseci rekla lokalnom policajcu da joj je petogodišnji sin Ilaja Luis nestao posle povratka iz vrtića, NJujorčanka Danijela Deniz Dofine (35) bila je van sebe od muke.

Bar je tako prikazala svoje stanje ljudima oko sebe. A šta se zaista dogodilo i dalje je nepoznanica s tim što je Danijela od zabrinute majke pre šest meseci dospela do pozicije prve osumnjičene za nestanak sina.

Danijela je pre pola godine prijavila policiji NJu Hempšira da joj sina nema. Oni su proveravali i proveravali činjenice kao i nekoliko osoba koje su do tog trenutka bile u najčešćem kontaktu sa dečakom. Ništa. Kao da je nestao s lica zemlje.

Danijela i njen partner Džozef Stapf (30) trudili su se da nekako nastave sa životom pokušavajući da saznaju gde im je sin, prenosi AG.

Kada su se u potragu uključile i policijske snage NJu Hempšira, tada je istraga počela da se okreće protiv Danijele i Džozefa. Otkriveno je da su imali nekoliko incidentnih situacija sa sinom, kao i da nisu od uzornih roditelja.

Zbog toga su policajci u nedelju 17. oktobra zakucali na vrata Danijeline kuće, ali ne informacijama oko nestanka njenog sina, već kako bi je priveli sa partnerom.

Dok se žena batrgala napadajući iste te policajce koje je molila za pomoć da su u zabludi, partner je ćutke otišao na saslušanje. Danijela je i dalje šokirana pritvorom i ne želi komunikaciju ni sa kim.

– Pokušavamo da pronađemo Ilaju. Svakodnevno proveravamo sve koje možemo, nema više ćoška tog reona koji nismo pročešljali. Nadamo se da ćemo ga pronaći u dobrom stanju, ali bio bih licemeran ako ne bih i dodao da su sve manje šanse za to – rekao je Bendžamin Agati iz lokalnog Centra za socijalni rad, koji je takođe mesecima uključen u potragu.

Ako se i Ilaja kojim slučajem pronađe, Centar za socijalni rad preuzeće nadzor nad njim dok se ne bude utvrdilo šta se tačno dogodilo, pošto se osnovano sumnja da je, ukoliko nije ništa tragičnije od toga, po sredi zanemarivanje i nebriga o detetu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.