Oglas
· · Komentari: 0

Dok su renovirali kuću, ispod poda u kuhinji pronašli su nešto neverovatno: Snimak prikupio više od 5,3 miliona pregleda (VIDEO)

Nisu ni slutili šta će pronaći ispod poda u kuhinji

1685085279_podd.png
Foto: TikTok/printscreen/victoriahouseinthehills
Oglas

Ema Harison (28) i Riz Stajner (27) iz Vusteršira u Velikoj Britaniji kupili su kuću iz snova i odlučili da je renoviraju. To ne bi bilo ništa neobično da ispod poda u kuhinji nisu pronašli bunar star 126 godina.

Kuća je sagrađena 1897. godine, pa se procenjuje da je i bunar napravljen u isto vreme, kada je bio i glavni izvor vode.

Mladi bračni par odlučio je da ovo neverovatno otkriće podeli sa svojim pratiocima na TikTok profilu.

@victoriahouseinthehills Investigating the well under our kitchen floor 💧 #renovation #victorianhome #victorianrenovation #victorianrenovationuk #DIY #hiddengem #quirkyhouse #welltok #waterwell ♬ A Day in My Life - Soft boy

Ema je izjavila je bunar "kul otkriće, ali i veoma jezivo". Unutar njega pronašli su i niz drugih stvari, poput potkovice. Ema i Riz žele da ukrase neobično otkriće, odnosno da ga prekriju staklom:

- Nadamo se da ćemo moći da stavimo svetla do kraja bunara tako da može da se vidi dno stakleni vrh preko kojeg će moći da se prelazi. To će biti odlična karakteristika u novoj kuhinji - objasnila je Ema.

Ona je dodala da nameravaju da to urade sami, ali da očekuju da će taj projekat potrajati nekoliko godina.

                                PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas