Oglas
· · Komentari: 0

Drevno kinesko verovanje: Trik sa spojenim prstima opisuje ko će sa vama biti do KRAJA ŽIVOTA

Odvojte malo vremena i saznajte ko će ostati sa vama do kraja života

1671538771_shutterstock_434167828.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Prema drevnom kineskom razumevanju čoveka, svaki organ, svaki deo tela ima svoju funkciju i značenje i smatraju da su međusobno povezani… Kad bolje razmislite, to u suštini i jeste tako.

Stara kineska legenda kaže da svaki prst ima značenje osobe, i to osobe bliske nama.

– Palčevi predstavljaju roditelje.

– Kažiprsti predstavljaju vaše braću, sestre i prijatelje.

– Srednji prst predstavlja vas same.

– Domali (četvrti prst) predstavlja vašeg partnera.

– Mali prst predstavlja decu.

Pročitajte još: Šta ne treba raditi dan nakon SVETOG NIKOLE? Važno pravilo za dan nakon krsne slave

Sada sklopite ruke dlanom o dlan, zatim srednje prste sjedinite na način kako je prikazano na slici.

Pokušajte da razdvojite palčeve (roditelji), razdvajaju se jer oni neće živeti s vama večno. Ponovo ih spojite.

Pokušajte da razdvojite kažiprste (braća i prijatelji), otvaraju se jer oni isto najčešće odlaze, imaju svoje životne puteve.

Pokušajte da razdvojite male prste (vaša deca), otvaraju se jer deca rastu i odlaze svojim životnim putem. Ponovo ih spojite.

Konačno, pokušajte da razdvojite domale (partner) i iznenadićete se, to je nemoguće uraditi.

Par je sudbinski vezan do zadnjeg dana života (u idealnom slučaju) i zato se burma nosi baš na tom prstu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas