Oglas
· · Komentari: 0

Kada je pravo vreme da skinete NOVOGODIŠNJE ukrase? Ukoliko to uradite posle ovog datuma privlačite lošu sreću

Feng šui stručnjaci otkrili krajnje vreme da se pozdravite sa jelkom i prazničnom dekoracijom

1705335089_shutterstock_2386101295.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Sa dočekom Pravoslavne Nove godine proteklog vikenda, praznična sezona je i zvanično završena.

To sa sobom donosi i svest da se bliži trenutak da raskitimo jelku i uklonimo novogodišnju i božićnu dekoraciju iz doma, sa terase, iz dvorišta.

Ovaj trenutak najteže pada deci i zaljubljenicima u praznične ukrase, ali sve ima svoj kraj! Da li znate kada je pravo, da ne kažemo krajnje vreme da se pozdravite sa jelkom i prazničnom dekoracijom?

Feng šui učenje kaže da ukrase i jelku ne bi trebalo držati dugo nakon praznika, jer to znači da "ostajete u prošlosti, umesto da idete u budućnost, u proleće koje dolazi". Generalno, ovo istočnjačko učenje smatra kako ne u kući ne treba držati ništa što je ispunilo svoju svrhu.

Prema nepisanom Feng šui pravilu, jelku bi navodno trebalo ukloniti do 18. januara.

Neki, pak, kažu da to zavisi od toga kada ste dekorisali kuću. Što više vremena prolazi, to je gore, jer se na svim tim ukrasima nakuplja prašina.

Naravno, ako vi tako želite, dekoraciju možete držati koliko god vam je drago, ali ako je u pitanju prirodna jelka, budite oprezni ako joj opadaju iglice ili je drvo vidno dehidriralo, naročito ako u blizini imate izvor struje. Takođe, ako osećate miris vlage oko jelke, krajnje je vreme da je raskitite i vratite prirodi. Pročitajte i kako smršati posle praznika.

Neki kažu da to zavisi od toga kada ste dekorisali kuću. Što više vremena prolazi, to je gore, jer se na svim tim ukrasima nakuplja prašina.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas