Oglas
· · Komentari: 0
OPASNO

MILIONI U DžEPU ako vas ujedu NAJSMRTONOSNIJI INSEKTI! Da li biste pristali? OVOM čoveku je to ZANIMANJE (VIDEO)

Ukoliko ste se ikada bavili kreiranjem sadržaja za neku platformu društvenih mreža, onda svakako znate da čudne stvari mogu privući ogromnu publiku.

1601551025_Captureui.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / Brave Wilderness
Oglas

Popularnost na YouTube sajtu zavisi od nekoliko faktora, društvene interakcije, sadržaja, novih ideja i sličnog tome. Tu, na scenu stupa Natanijel “Coyote” Piterson, koji je poznat i kao King of Sting.

Kao što njegovo ime sugeriše, Piterson zarađuje milione dolara, tako što dozvoljava najopasnijim insektima sveta da ga ujedu. Opasni insekti idu od metak mrava, pa do ultra smrtonosnog Polistes carnifex stršljena.

Možda vam deluje čudno da jedan čovek ovo odabere kao svoje zanimanje, ali njegov kanal na YouTube platformi ima više od 3.6 milijardi pregleda, što dokazuje da definitivno postoji tržište za sve.

Pročitajte još: Ovaj PAS već dve nedelje ČEKA VLASNIKA na ŽELEZNIČKOJ STANICI u RUSIJI: Traže ga na društvenim mrežama

U nekim od svojih snimaka, Piterson se uvija od bolova, kuka naglas i potom pokazuje svoju ranu i izobličene udove pod uticajem otrova raznih insekata.

Od 2014.godine, Piterson je napravio karijeru od ove priče, pa sada ima više od 17.5 miliona pratilaca. Procenjuje se da na mesečnom nivou od online oglašavanja zarađuje 294.000 dolara, dok su njegovi najpopularniji klipovi pogledani više od 57 miliona puta.

Pročitajte još: Svaki drugi čovek misli da KAPUĆINO piju SNOBOVI, a evo šta misle o KAFI SA ŠLAGOM!

Ukoliko ste preosetljivi ili imate strah od insekata, preporučujemo vam da se držište podalje od ovog kanala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas