Oglas
· · Komentari: 0

Ne bacajte stare i pocepane ČARAPE: Postoji nekoliko pametnih načina da ih iskoristite

Poslušajte savete

1673274752_profimedia-0337695901.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Svi mi svakodnevno koristimo čarape, ali one su potrošna roba, pa ih najčešće bacamo kada se pocepaju.

Podelićemo sa vama nekoliko pametnih načina da ih iskoristite.

Za negu tela

Čarape prvo dobro operite, a zatim u njih ubacite sapun. Na ovaj način ćete dobiti rukavicu za piling. Tokom kupanja istrljajte telo i videćete kako će vam koža postati sjajna i glatka.

Pročitajte još: Postoje verovanja da MLADEŽ na nekim mestima može odrediti vašu SUDBINU: Doneće vam sreću, putovanja i novac

Za čišćenje prozora

Umesto da prozore perete krpom, jednostavno navucite pamučnu čarapu na ruku i nežno istrljajte stakla.

Za čišćenje prašine

Ovo je stari, a vrlo jednostavan trik. Sve što je potrebno da uradite jeste da navučete stare čarape na noge i prošetate po kući. One će pokupiti svu prašinu i na taj način će vam čišćenje biti olakšano.

Za igru

U bele stare čarape stavite sunđer i očas posla ćete napraviti loptice. Drugi način je da ih iscrtate markerima – veoma lako dobićete vaše glavne likove.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas