· · Komentari: 0
TREND

OBOŽAVAĆETE JE: Ovo je NAJBOLJA MUŠKA FRIZURA za predstojeću zimu (VIDEO)

Mnogi u zimskim danima žele da imaju dužu kosu, ali mi vam savetujemo da krenete u drugačijem smeru.

1606486576_Depositphotos_161544630_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Zabluda je da će vas duža kosa zagrejati, jer kada udare hladni dani, ono što će vas zapravo spasiti i ugrejati jeste kapa.

Kada imate dužu kosu, ona zna da izgleda kao pravi horor posle nošenja kape. Međutim, kada imate kraću firzuru, onda je njeno sređivanje dosta lakše.

Pročitajte još: OČEŠLJAJTE, osušite, pa potpuno OBRNITE stvar!

Zato smo odlučili da vam damo savet za idealnu zimsku frizuru koja je laka za održavanje, a koja će vam pomoći da uvek izgledate otmeno, poslovno i uglađeno.

Reč je o hibridu razdeljka, koji nije toliko tradicionalan, već modernizovan i koji jako dobro ide uz sve tipove lica i vrste kose.

Pročitajte još: BACITE mašinicu i kupite malo ULJA, jer sad svi MUŠKARCI traže DRITANKU

Ekipa sa Youtube kanala, „Slikhaar TV“, pokazala nam je kako se postiže ovaj izgled frizure i šta je sve potrebno uraditi kako biste je dobili. Kao što ćete i sami videti, ova frizra je lagana, lako se kreira i čini da izgledate mnogo bolje i privlačnije.

Pogledajte klip:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.