Oglas
· · Komentari: 0

OTAC NAPUSTIO PORODIČNI ČET UZ OVE REČI, pa nasmejao ceo svet: ''Ne mogu da živim uz ovaj pritisak''(FOTO)

Da li i vama konstantne notifikacije i četovi stvaraju stres?

1674303782_TATA-JE-NAPUSTIO-CET-IG-PRINTSCR.png
Photo: Facebook / Allison D'Orazio
Oglas

Otac iz Pensilvanije postao je mega popularan, zbog svog iskrenog odgovora porodici na grupnom četu.

Tekstualna poruka Tomasa Dorazia, podeljena je na Tviteru od strane njegove ćerke Alison Dorazio, uz opis:
''Moj otac je ovo zaista poslao na naš grupni čet, plačem''.

''Ne mogu da držim korak sa pritiskom koji mi stvara da uvek moram da napišem ''LOL'' ili Like ili stavim srce na svačije dosadne misli, slike ili zabavne stvari. Za sve buduće tekstove: Volim ih, smejem im se, ili mi se sviđaju, osim ako nisu loši, onda mi se ne sviđaju. U večnost. Ne mogu da živim sa ovim pritiskom,''napisao je ovaj otac iskreno koliko ga moderna tehnologija iritira. Ovim odgovorom pobrao je mnoge simpatije na Internetu.

On je iskrenim objašnjenjem da se od njega previše očekuje, u vidu ''lajkovanja svake poruke'' i stavljanja raznih emodžija, rešio da stavi tačku i uputio poruku za ubuduće. Verovatno se tako mnogi osećaju u današnje vreme, gde se pored porodičnih, prijateljskih i poslovnih grupa, očekuje od nas konstantna interakcija, a to poekad može biti zamorno i opterećujuće.

Pročitajte još: Ćerka Lize Meri Prisli, Rajli Keug: Prekinula tišinu nakon majčine IZNENADNE SMRTI (FOTO)

NJegova ćerka Alison (23), izjavila je da u trenutku kada je otac poslao ovu poruku, ona, njena majka i sestra bile su usred slanja poruka i linkova. 
'' Bile smo usred slanja gomile linkova za artikle koji su nam bili smešni'', rekla je u jednoj emsiji, ''i tog dana sam radila na jednom projektu pa sam slala slike, jer sam želela da naučim da šijem, i bila sam uzbuđena zbog toga''.

Foto: Facebook / Allison D'Orazio

Pročitajte još: Kako je izgledala prava VERA PEŠIĆ? Za njene sposobnosti se nadaleko čulo, ali kažu da joj je najveća GREŠKA bila to što se zaljubila (FOTO)

'' On stvarno voli da učestvuje i interakciju, pa je osetio pritisak da mora da ''lakuje'' svaku stvar ili reaguje na sve što šaljemo, pa je zato na kraju dana poslao takvu poruku'', objasnila je Alison.

Ona je još dodala da njen otac nije zaista napustio grupni čet, te da se ovom porukom više šalio na njihov račun. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas