· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Ova prabaka od 108 godina prvi put je uzela u ruke unuku, ali ovo saznanje je slomilo sve (VIDEO)

Snimak koji je rasplakao svet

1631722666_baka.jpg
Foto: Facebook printscreen

Baka koja ima 108 godina, prvi put je u naručje uzela svoju praunuku, a njena emocija prema ovom malenom biću rastužila je mnoge.

Pročitajte još: Ovo je PET BESPLATNIH STVARI koje će nas uvek usrećiti! Isprobajte ih već danas

Iz snimka možemo da shvatimo da je baka slepa i da ne može da vidi svoje praunuče, ali je jako srećna što ima priliku da je oseti i drži u rukama.

Slepa baka rastužila je svet

 -Kako bih volela da mogu da te vidim. Ali i to što te držim je predivno - rekla je baka i svojom izjavom rasplakala svet, dok se u pozadini čuo glas koji joj govori da beba spava.

- Tako je topla i tako je teška, dragi Bože - rekla je baka.

Reakcije ove bake postala je prava senzacija, a mnogi komentarišu, kako emotivniji snimak dugo nisu videli.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.