· · Komentari: 0
interesantno

Ova žena ima NAJVEĆU kolekciju SNEŽNIH KUGLI na svetu: Potrošila je gotovo 200.000 dolara i ušla u Ginisovu knjigu rekorda (FOTO/VIDEO)

Vendi Suen, pedesetogodišnja žena iz Kine, opsednuta je snežnim kuglama. Osvojila je i Ginisov rekord za najveću kolekciju predmeta na svetu.

1640936160_snow-globe-gf30385b47_1280.jpg
Foto: Pixabay

Snežne kugle sakuplja već 20 godina, a od 2005. godine drži svetski rekord. Ima 4.238 snežnih kugli, na koje je potrošila oko 165.000 dolara. NJena ljubav prema dopadljivim predmetima počela je kada joj je njen suprug Rejmond Čung, kupio prvu snežnu kuglu.

Pročitajte još: Upakujte flašu vina ili ŠAMPANJCA kao profesionalac i ponesite je prijateljima kao IDEALAN novogodišnji poklon (VIDEO)

- Bila je to mačja snežna kugla sa mišem unutra, ali to je kompjuterski miš od 24-karatnog zlata - rekla je kolekcionarka Vendi Suen. Dodala je da je ljubitelj mačaka, a da je njen muž rođen u godini miša po kineskom horoskopu.

„Na početku nisam imala toliko kugli, pa sam se fokusirala na količinu. Kasnije, kada je moja kolekcija dostigla broj od 3.500 snežnih kugli, ponestalo mi je prostora u stanu, pa sakupljam samo vredne i neobične kugle", istakla je Suen.

Sve svoje snežne kugle Suen čuva u prostoriji od 20 kvadratnih metara u svom domu u Hong Kongu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.