Oglas
· · Komentari: 0
MEDICINSKI FENOMEN

Ovakav slučaj zabeležen je pre 412 godina: Prvi put u istoriji dečak rođen sa tri penisa, lekari ostali u šoku (FOTO)

Lekari pokušavaju da saznaju šta je uzrok

1617533157_pexels-pixabay-161709.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Dečak u iz Iraka, ispisao je nove stranice istorije, jer je postao prvo dete koje je rođeno sa tri penisa. Ovo je do sada prvi slučaj u svetu.

Pročitajte još: "Sa 15 godina je otišao na rutinski pregled, a onda je saznao surovu istinu": Ovo je ispovest Dušana Zlatanovića o borbi sa rakom (VIDEO)

Lekari iz Kurdistana napisali su u svom izveštajuu sve o slučaju, navodeći kako je tek rođeno dete imalo tri meseca pre nego što je otkriveno ovo njegovo neobično stanje. Roditelji, iz grada Duhok, doveli su dečaka u bolnicu jer je imao oteklinu u skrotumu i "dve male izbočine". Pregledom su lekari ustanovili da je ovaj mališan imao dva penisa dužine dva centimetra i jedan centimetar.

 

Međutim, njegovi penisi nisu radili poput funkcionalnih organa, jer nisu imali uretru iz koje bi mogao da mokri, i nije odmah bilo jasno da li su povezani sa dečakovim reproduktivnim sastavom. Prema izvještaju, samo je jedan od dodatnih penisa imao “glavu”, prenosi LADbible.

Ovo stanje nije čest slučaj i dešava se u jednom od šest miliona porođanja, ačesto postoje značajne razlike od slučaja do slučaja. Prvi put je ovakvo nešto zabeleženo davne 1609. godine. Međutim, sve do sada nije zabeleženo da je neko dete rođeno sa tri penisa.

Pročitajte još: Majka ga je ostavila na rođenju zbog hendikepa, a on je pokrenuo najveću humanitarnu akciju u Srbiji "ČEP ZA HENDIKEP" (VIDEO)

S obzirom da dečak tokom trudnoće nije bio izložen alkoholu i drogama, ni sami lekari ne znaju kako se ovo dogodilo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas