Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ivan se osvetio devojci za prevaru i sve SNIMIO, a onda je usledio njen surovi ODGOVOR (VIDEO)

Jedan prevareni mladić, odlučio je da se osveti svojoj devojci

1601890114_busilica.jpg
Foto: TikTok printscreen /elhispanic100
Oglas

Mladić po imenu Ivan Servantes iz američke države Arnakas, snimio je video koji je postao prava senzacija na internetu, a prikupio je skoro 3.5 miliona pregleda.

Pročitajte još:  Evo šta se dogodi kada se MUŠKARAC nađe u kuhinji (VIDEO)

Nakon saznanja da ga je devojka prevarila, on je našao način da joj se osveti. Odlučio je da bušilicom uništi parket u sobi, a sve to zabeležio je kamerom na mobilnom telefonu i postavio na Tik Tok.

Nakon što je uništio pod koji joj je pomogao da postavi, Ivan je snimio i reakciju svoje devojke koja je bila zaprepašćena: - Šta me je to zateklo kad sam se vratila kući? Ceo pod je nestao. To je bilo baš detinjasto od tebe - čuje se na snimku devojka koja viče, a nakon što nije dobila odgovor, rekla mu je da nije ni čudo što ga je prevarila, jer je takav:

@elhispanic100

🤷🏻‍♂️ ##IceCream ##fyp ##viral ##comedy

♬ For The Night - Pop Smoke

- Da li je to sve što imaš da mi kažeš? Jako si detinjast. Nije ni čudo da sam te prevarila. Meni treba muškarac. Možda ti to ne možeš ni da budeš, jer nisi imao oca, ni on te nije želeo.  Nećeš ništa postići u životu jer si jako detinjast - vikala je. 

@elhispanic100

Reply to @amen.khanacademy pt2 ##fyp ##viral ##crazygirl ##foryou

♬ original sound - Ivan Cervantes

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas