Oglas
· · Komentari: 0
KORONA

Šokantan snimak iz bolnice: Uleteli ANTIKORONAŠI isključivali kiseonik bolesnicima (VIDEO)

Tobi Hajden Li (45) uleteo sa ekipom u bolnicu "Ist Surei" u Redhilu, a snimci pokazuju sa čime se sve medicinski radnici sreću dok leče ljude.

Oglas

Policija je apelovala za pomoć u pronalaženju antikovidaša Tobija Hajdena Lija (45)  koji se sukobio sa medicinarima u bolnici - rekavši da želi da odvede starijeg pacijenta od korona virusa kući.

Pročitajte još: Umor, nestabilna težina, problemi sa zdravljem: Šta sve ukazuje na to da se malo krećemo?

Na zastrašujućim snimcima vidi se kako se suočavaju medicinari u bolnici "East Surrei", sa muškarcem koji ih optužuje da starijeg pacijenta drže kao taoca! Policija kaže da je osoblje bolnice vređala grupa ljudi, od kojih neki nisu imali maske, uletela u odeljenje za intenzivnu negu.

Lečili ga silom?
Čuje se na videu i kako Tobi insistira da je pacijent „dobro“, a odna i kako sam pacijent: „Šta je sa mojim željama?“

Na društvenim mrežama su objavljeni snimci na kojima doktor upozorava starijeg pacijenta da "svakog trenutka može da umre" jer mu je nivo kiseonika nizak. Odbijajući da prihvati pomoć lekara, čuje se čovek koji se pita da li korona virus "uopšte postoji"?

Antikovidaš je tvrdio da bolesnika drže kao taoca!

"Antikovidaš" čovek je došao sa spase pacijenta koji nije želeo tretman koji su mu lekari preporučivali. Tvdio je da pacijent može da se izleči vitaminima: C, D i cinkom. Ali lekari se nisu složili sa time i zato je došlo do incidenta.

Uprkos tome što mu je rečeno da će pacijent umreti ako mu se ukloni kiseonik, "kovidaš" Tobi je odgovorio: "Idemo."

Pročitajte još: Doktorka JOKOVIĆ upozorava: Čulo za ukus i miris se gubi zbog KORONE, ali i OPASNIH bolesti

Policija traži Tobija kako bi ga sproveli pravdi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas