Oglas
· · Komentari: 0
OBRAZOVANJE

Povedite računa o pisanju PRAZNIČNIH PORUKA: Ovo su 32 NAJIRITANTNIJE pravopisne greške (VIDEO)

Da li se i vi susrećete sa pravopisnim greškama u svakodnevnoj komunikaciji?

1672764678_1670845296_shutterstock_723192988.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Tokom praznika dobili smo veliki brojj poruka na mobilne telefone, pisama od porodice i čestitki, ali smo na društvenim mrežaa naišli i na brojne poruke i objave naših prijatelja i okoline. Uprkos dobrom prazničnom raspoloženju, neretko se dogodi da nas iziritiraju pravospisne greške koje susrećemo u toj komunikaciji.

Pročitajte još: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP: Pogledajte šta vam zvezde donose 2023. godine

Najčešće greške podrazumevaju nepoznavanje prvila pisanja rečce "ne" uz glagole ili imenice, ili čak nepoznavanje pravila koje veliko slovo se navodi u čestitkama za Božić ili novu godinu.

Pročitajte još: Ne znate šta da gledate? Predlažemo vam: TOP 10 FILMOVA ZA NOVOGODIŠNJE I BOŽIĆNE PRAZNIKE

Donosimo vam spisak najiritantnijih pravopisnih grešaka. Pogledajte video pažljivo i potrudite se da vam ove greške ne promaknu...

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas