Oglas
· · Komentari: 0

Šminkanje pre tuširanja je novi hit: Ovaj trend osvojio je devojke, da li je vama ovo normalno?

NA društvenim mrežama se pojavio novi mejkap trend, koji je ubrzo postao hit. Naime, TikTok su preplavili snimci u kojima devojke našminkaju celo lice i zatim skoče pod tuš.

1702722320_fsgjas.jpg
Foto: Printskrin
Oglas

Šminkanje pre tuširanja novi je hit u kojem mlade devojke eksperimentišu sa kozmetikom, a pruža priliku za testiranje novih proizvoda, uvežbavanje tehnika nanošenja i isprobavanje odvažnijih trendova koje zatim jednostavno isperete pod tušem.

Luda mejkap izdanja 

Jedna tiktokerka je objasnila da želi da nauči kako da napraviti "smokey eye", dok je druga priznala kako isprobava šminku sa crvenim ružem koji se boji nositi po danu.

Našlo se tu i zaista ludih izdanja, no činjenica jeste da se cure ludo zabavljaju dok isprobavaju ovaj trend. Jedini problem nastaje kad se našminkaju toliko dobro da ne žele isprati svoj maestralan rad pod tušem.

Što kažete na ovaj trend?

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas