Oglas
· · Komentari: 0

Stvari koje ne bi trebalo da poklanjamo za Novu godinu: Smatra se da nose negativnost

Nova godina i Božić su vreme kada najčešće poklanjamo jedni drugima

1671714468_shutterstock_342221225-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uzbuđenje koje osećamo prilikom pripreme poklona za druge popravlja dan i ovaj period godine čini posebno lepim.

U moru stvari koje možemo da poklonimo nalaze se i neke koje bi ipak trebalo da izbegnemo. Prema kineskoj disciplini Feng shui postoje predmeti koje ne treba da planiramo za poklon, a posebno ne u toku praznika, jer nose negativnu simboliku.

Novčanik/torba

Ovo predstavlja nedostatak prosperiteta. Ako se ipak odlučite da ovo bude vaš poklon nekome obavezno priložite i novac, jer to pokazuje bogatstvo i sreću za primaoca.

Pročitajte još: Četiri reči koje svakodnevno govorimo, a znatno utiču na samopouzdanje: Trebalo bi da ih izbegavamo

Noževi/makaze/oštri predmeti

Najbolje je da odustanete od ovakvih predmeta. Ukazuju na zatvaranje veza, a to ne želimo, posebno tokom vremena praznika. Prema feng shui-ju u slučaju da ste dobili ovakv poklon dajte novčić davaocu. To obnavlja vezu između vas.

Satovi/ uopšte prikaz vremena

Simbolizuje prolazak vremena i ograničeno vreme.

Pročitajte još: Osobine koje se češće sreću kod INTELIGENTNIH LJUDI: Da li prepoznajete neke od njih kod sebe?

Bodljikavo cveće 

Oni simbolizuju prodorne odnose. Ako zaista želite da date ruže, na primer, obavezno odrežite trnje da biste obnovili romansu ili harmoniju u vezi.

Cipele

Kineski izraz za cipele je „hai“ više kao zvuk uzdaha. Označava nesreću, tugu ili lošu sreću primaocu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas