Oglas
· · Komentari: 0

Vreme je za poklanjanje: Idealni praznični pokloni kada ne znate šta da kupite

Praznici su odmah iza ugla, tako da je vreme da počnemo da razmišljamo o poklonima, ili da već planiramo i kupovinu

1671098630_shutterstock_1853354401.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Poklon nije uvek lako kupiti, posebno ukoliko osobu ne poznajete dovoljno dobro. Ipak, postoje dobra rešenja i za ovu situaciju.

Stručnjak za kupovinu, Rita Kastrati, podeseća da pokloni ne moraju da budu skupi, tako da ne razmišljajte previše.

Pročitajte još: Sanjali ste da ste se posvađali sa najboljom PRIJATELJICOM? Pogledajte šta vam PODSVEST poručuje

- Ako se osoba bavi sportom, fitnesom, baštom, kućom, kuvanjem ili putovanjima, pronađite nešto što nema i od čega možete da imate koristi. Čak i ako je nešto malo, ta osoba će ceniti tu misao - savetuje stručnjak, prenosi The Sun.

Takođe sentimentalni predmeti su uvek dobra opcija. Na primer, fotografija cele porodice na božićnoj dekoraciji ili album sa fotografijama.

- Ulaznice za pozorište su divna misao - kaže Rita, pa razmislite i o ovoj opciji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 


 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas