Oglas
· · Komentari: 0

Ukoliko imate problem sa ispucalim PETAMA ovaj sastojak je pravo rešenje: Izgledaće kao da ste upravo izašli iz salona

Imate ga kod kuće, a može vam mnogo pomoći

1657905361_pexels-photo-8250637.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Uradite tretman peta kod kuće. Možete izbeći odlazak u salon i trošenje velike količine novca na negu stopala. Ovaj sastojak će vam u tome pomoći, a svi ga imamo u kuhinji. Uštedećete vreme i novac, a efekat će biti potpuno isti. 

U pitanju je jabukovo sirće. Ono ima široku upotrebu u narodnoj medicini jer sadrži sirćetnu kiselinu koja ima snažno antimikrobno dejstvo. 

Pročitajte još: Satnica ženskog raspoloženja: Ono se može menjati u zavisnosti od toga koliko je sati

Između ostalog ono vam može pomoći i ukoliko imate problem sa ispucalom kožom na petama. Potrebna vam je vata koju ćete natopiti sirćetom i naneti na pete. Sledeće što vam je potrebno je zavoj, lepljiva traka ili neka čarapa koja je uža. Obezbedite vatu i ostavite jabukovo sirće preko noći na petama. Možete ponoviti postupak nekoliko puta nedeljno. Vaša koža će postati mekša i moći ćete lakše da skinete mrtvu kožu.

Jabukovo sirće vam može pomoći i ukoliko imate kurije oko. Izmrvite 5 tableta aspirina i u taj prah dodajte kapljicu sirćeta. Ovu smesu stavite na kurije oko, umotajte u peškir, i ostavite tako da odstoji 10 do 15 minuta. Zatim skinite peškir i kamenom sa stopala skinite mrtve ćelije kože.

Ono vam može biti korisno i u borbi protiv gljivica na stopalima. Sipajte toplu vodu u lavor i dodajte isto toliko jabukovog sirćeta. Potopite stopala u lavor i ostavite ih unutra 30 minuta. Kada izvadite noge iz lavora morate ih dobro osušiti. Ponavljajte ovaj postupak svakodnevno i videćete neverovatan efekat.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas