Oglas
· · Komentari: 0

Vreme je da zamislite želje: Jedna korisnica Tik Toka otkrila šta treba da uradite - 13 PAPIRIĆA ZA 13 SNOVA (VIDEO)

Video koji je zaludeo društvene mreže

1703326741_shutterstock_2231094811.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kraj godine je idealno vreme za sabiranje utisaka, ali i vreme kada pravimo nove planove i spiskove želja. Neki će okrneuti novi list, a neko nastaviti dobro utabanom stazom. Ipak, psiholozi se slažu da je dobro zamišljati želje, zapisati ih i na taj način sugerisati sebi da krenemo ka njihovom ostvarivanju.

Jedna korisnica Tik Toka, Tarot Tačkica, ima zanimljiv način na koji teži realizaciji svojih želja, a to je podelila sa pratiocima na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Za početak je potrebno da izdvojite 13 papirića, na kojima ćete napisati 13 različitih želja. Nakon toga sve želje (papiriće) odložite u kutiju, a onda od 25. decembra uveče započnite biranjem po jednog papirića, odnosno želje. Prem rečima Tarot Tačice bez gledanja u napisanu želju, treba da zapalite papir napolju (obratite pažnju da ovo bude u kontrolisanim uslovima) i tako sve do 5. januara. Nakon što ste svakoga dana izvlačili i palili po jednu želju, ostaće vam poslednja, 13. želja, a evo šta bi sa njom trebalo da uradimo:

- Taj papirić ćete da uzmete, otvorite i pročitate koja vam je želja ostala. Ta 13. želja je nešto na čemu ćete vi raditi u toku 2024. godine - kaže Tarot Tačkica.

@tarottackica

24.12 pisete zelje, presavijete, stavite u kutijicu. Popisete ih u notes da bi ih se setili na kraju godine. 25,26,27,28,29,30,31,1,2,3,4,5 palite i manifestujete te zelje u etar 6.12 ostaje vam 13 zelja jedina koju cete morati sami sa ostvarite 2024 godine

♬ Epic Music(863502) - Draganov89

Savet je da sve želje zapišete u notes kako biste mogli da pratite kako se koja želja ispunjava u toku godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas