Oglas
· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Hladno vreme i JAKA HRANA zatvaraju KRVNE SUDOVE! Jedna namirnica iz kuhinje rešava ovaj problem, evo i kako

Sa hladnijim danima, slavskim obrocima i jakom i masnom hranom zatvaraju se krvi sudovi, kanali se sužavaju i potencijalno dovode do trajnih posledica po zdravlje ljudi.

1603146716_ydravo-srce.png
Foto: Pixabay
Oglas

Godine i nepravilna ishrana, posebno u periodu praznika i obilnih trpeza, dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola. Zbog toga su znatno suženi.

Beli luk takođe snižava nivo lošeg holesterola, kao i rizik od moždanog i srčanog udara...

Pročitajte još: Probajte AVIVA VEŽBE koje su savršene za ŽENE

Kao rezultat, dolazi do slabog snadbevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.

Foto: Depositphotos

Pročitajte još: Probajte OVAJ MENI, jer lekari garantuju da SPREČAVA ALERIJE

Beli luk otvara krvne sudove

Beli luk je jedan od najboljih prirodnih lekova za čišćenje krvnih sudova, on ih proširuje i pojačava cirkulaciju krvi. Beli luk takođe snižava nivo lošeg holesterola, kao i rizik od moždanog i srčanog udara.

Osim toga, preporučuje se kao najbolji prirodni antibiotik koji možemo koristiti.

Pročitajte još: Vreme je za DUGINU dijetu kojom se MRŠAVI 8 kilograma i jača IMUNITET

Osim dodavanja ukusa našoj ishrani, on takođe ima važne hranljive materije neophdne za svaki orgamizam. Takođe, pomaže povećanju nivoa insulina čime se smanjuje nivo šećera u krvi.

Pročitajte još: DIJETA 80/20 - Evo zašto je zvezde vole!

Za proširenje krvih sudova i samih arterija, potrebno je skuvati jednu šolju mleka sa tri seckana čena belog luka. Ovaj napitak konzumira se svaki dan pre spavanja, najduže 15 dana nakon čega sledi pauza od sedam dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas