Oglas
· · Komentari: 0

MUČI VAS OTEŽANO VARENJE I KISELINA? Napravite OVU mešavinu za miran stomak

Čaj od lekovitog bilja za poboljšanje varenja i smanjenje gorušice

1650993488_pjimage---2022-04-26T191747.877.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

U knjizi "Moja prirodna medicina", Rika Zarai (poznata izraelska pevačica koja godina istražuje prirodnu medicinu, nakon što se suočila sa teškom bolešću) otkriva svoj "tajni" recept za čajnu mešavinu koja će vam pomoći ako vas muče otežano varenje i kiselina u stomaku, a nakon svih praznika, verujemo da mnogima treba baš ovakav napitak.

Sastav:

  • 20g anisa
  • 20g majorana
  • 20g cveta kamilice
  • 20g matičnjaka
  • 20g nane
  • 20g kore pomorandže
  • 20g korena sladića
  • 20g žalfije

Pročitajte još: ČAJ KOJI TERA KIJAVICU! Sprema se za 10 minuta i "ubija" želju za kafom (RECEPT)

Priprema za dva dana:

Stavite četiri supene kašike ove mešavine u posudu koja ide na vatru.

Sipajte odozgo četiri velike čaše vode. Kad proključa, ostavite da polako vri još tri minuta. Skinite sa vatre i pokrijte.

Pustite da čaj odstoji 15 minuta. Procedite i pijte jednu čašu posle ručka i večere.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas