Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

BANANA I MED: Kombinacija koja rešava TRI tegobe

Mešavina banane i meda veoma uspešno deluje kod bolnog grla, stomačnih tegoba i kašlja

1646052618_banana.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ponekad nerado prihvatimo da probamo prirodan lek zato što nam vrlo često deluje kao nešto izuzetno neukusno. Mešavina banane i meda, osim što vam može pomoći kod stomačnih tegoba, kašlja i bolnog grla, sigurno će prijati vašim čulima. 

Pročitajte još: Koliko kofeina ima u kafi, zelenom čaju, crnom čaju...? Šta birate za početak dana?

Sastojci koji su vam potrebni: 

- dve kašičice meda
- dve srednje banane sa crnim pegama
- 400 ml proključale vode

Priprema:

Prvo oljuštite banane i izgnječite ih viljuškom ili kašikom. Bilo bi dobro da to uradite drvenim escajgom, jer će zbog metalnog potamneti. Potom banane stavite u lonac i dodajte im ključalu vodu. Ostavite da se natapa nekih pola sata. Kada se smesa ohladila, dodajte med. Važno je da njega dodate na kraju, jer će, ako ga pomešate sa ključalom vodom, izgubiti svoja lekovita svojstva.

Pročitajte još: Rešite se glavobolje na potpuno prirodan način: Potrebno vam je nekoliko namirnica iz kuhinje

Primena:

100 mililitara ovog napitka pijte četiri puta dnevno. Količina sastojaka iz recepta je dovoljna za jedan dan, a ujutro napravite novu turu. Prve rezultate osetićete za pet dana!

BONUS VIDEO:
 

 

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas