Oglas
· · Komentari: 0

Namirnice koje NAJBOLJE utiču na LIBIDO - pojačaće vam želju i uživanje!

Da, određene namirnice zaista mogu da vam povećaju libido!

1629451689_figs-1620590_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Da biste pojačali seksualni nagon, pokušajte da jedete neke afrodizijake, poput jagoda i špargli, koji su bogati esencijalnim hranljivim materijama koje pumpaju krv. Tu su i smokve, koje su od davnina poznate po pozitivnom dejstvu na libido. Predstavljamo vam namirnice koje pojačavaju želju za seksom.

Pročitajte još: Biljke koje najbolje IZBACUJU TOKSINE: Stavite ih bokal sa vodom i OČISTITE TELO!

1. Avokado

Asteci su nazivali avokado, testisima, zbog njihovog fizičkog oblika. Ali naučni razlog zašto avokado ima smisla kao afrodizijak je taj što je bogat nezasićenim mastima i malo zasićenim mastima, što ih čini dobrim za srce i arterije.

2. Badem

Kao i špargle, bademi su bogati nutrijentima i bogati su sa nekoliko minerala u tragovima koji su važni za reprodukciju, poput cinka, selena i vitamina E.

3. Školjke

Školjke su možda najpoznatiji afrodizijak. One su takođe jedan od najboljih izvora cinka za povećanje libida. Ali druge vrste morskih plodova takođe mogu delovati kao afrodizijak. Masna riba - poput divljeg lososa i haringe - sadrži,neophodne sastojke za zdravo srce.

4. Rukola

Rukola se od prvog veka najavljuje kao sredstvo za uzbuđenje. Danas, istraživanje otkriva da su minerali u tragovima i antioksidanti upakovani u tamno lisnato zelje neophodni za naše seksualno zdravlje jer pomažu u blokiranju apsorpcije nekih zagađivača iz okoline za koje se smatra da negativno utiču na naš libido.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas