Oglas
· · Komentari: 0

Skroz je jednostavno: Saveti koji vode do SREĆNOG BRAKA

Da li ste ikad prošli kraj starijeg bračnog para koji je odavao utisak vrlo zaljubljenih osoba uprkos njihovim godinama?

1615200952_Depositphotos_407838570_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ako jeste, onda ste se sigurno i zapitali u čemu je njihova tajna. Kako je moguće da plamen ljubavi održavaju godinama, uprkos svim izazovima koje život sa sobom donosi. Uprkos životu zapravo. Uprkos popularnom mišljenju, biti u braku ne znači – trpeti nekog i podnositi teret svoje greške. Donosimo vam u redovima koji slede jednostavne savete kako da svoj brak učinite srećnim.

Pročitajte još: Anđelka Jelić upozorava kako prepoznati TOKSIČNU vezu, a kako se suprotstaviti NASILNIKU

Pokažite posvećenost

Prva na listi stvari koja deli srećan od nesrećnog braka jeste posvećenost. Vreme koje ulažete u vezu, promišljene reči i dobra dela doprinose dubljoj povezanosti između vas i vašeg partnera. Umesto da tek kraičkom oka primetite da se vaš dragi vratio kući s posla, poželite mu dobrodošlicu, recite koliko vam je nedostajao, poljubite ga i zagrlite, pitajte kakav mu je bio dan. Pokažite zainteresovanost. U toku dana takođe, ne treba da budete stranci koje se po 8 i više sati ne sete jedno drugog. Nekoliko lepih poruka može znatno da popravi raspoloženje.

Budite najveći navijač voljenoj osobi
Jedna od stvari koja je svojstvena osobama u srećnom braku je ta što oni nikad drugima ne govore loše o svojoj voljenoj osobi. Čak ni najboljoj drugarici. Štaviše iz njihovih usta čuju se samo reči hvale koje opisuju trud i uspeh date osobe. Takođe za svoj uspeh uvek će zahvaljivati svojoj voljenoj osobi koja je preuzela na sebe vođenje kuće i odgajanje dece da bi on/ona sledila svoje snove. Budite dakle najveći navijač svoje voljene osobe.

Budite pozitivni kada je teško

Zapamtite vaša uloga u vašem timu je važna, a postaje još važnija kada vaš partner prolazi kroz težak period. U tom slučaju vi trebate da pronađete način da stvari predstavite u pozitivnom svetlu. Čak i ako ne postoji stvarno pozitivna strana, vaše utešne reči su snažnije od bilo kog tereta koji je život stavio pred vašeg partnera. Zagrljaj, rame za plakanje kao i podrška kada je najteže učiniće da vaš partner prema vama oseti duboko poštovanje.

Pročitajte još: Tri razloga zašto je vaš PRVI DEJT bio i POSLEDNJI

Učinite vaše vreme prioritetom

Usled svakodnevnih obaveza, posebno onih koji uključuju brigu o deci, vrlo je teško pronaći vreme za druženja u dvoje. U najmanju ruku roditelji male dece se osećaju sebično kada provode vreme bez svoje dece, ali ne treba da bude tako. Vreme koje možete da izdvojite i posvetite jedno drugom je upravo ono koje vam je preko potrebno kako bi vaš brak bi snažan i stabilan. Deca će biti mnogo srećnija kada uz sebe imaju srećne roditelje koji se vole i uživaju u svom braku.

Nađite način da imate svoj život

Iako vi imate vaš život, neophodno je da imate te male sitnice koje radite nezavisno od partnera. Ovo svakako ide lakše od ruke mlađim parovima koji nemaju decu, ali čak i kada deca postanu deo te slike, to nije razlog da zanemarite svoje društvo, hobije koje volite i sve drugo što je svojstveno samo vama. Na kraju dana, imaćete uvek nešto novo da podelite sa voljenom osobom, što je važno da održavanje interesantnog odnosa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas