Oglas
· · Komentari: 0

Sprovedeno istraživanje: U kom periodu života su žene najprivlačnije, a u kom muškarci?

Rezultati istraživanja razlikuju se od zemlje do zemlje

1688373935_profimedia-0104539121.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U kom periodu života su žene najlepše, a kada su najprivlačniji muškarci? Odgovor na ovo pitanje pokušali su da daju ispitanici iz osam zemalja, njih više od 16.000, koji su učestvovali u jednom istraživanju.

Rezultati su pokazali da su žene najprivlačnije sa 28 godina, dok su muškarci na vrhuncu atraktivnosti s 32 godine. Studija je rađena u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi i SAD.

Zanimljivo je da su rezultati u ovim zemljama prilično odudarali od ukupnog skora. Tako, Amerikanci smatraju da su žene najlepše s 31, a muškarci s 34 godine. Potpuno drugačije mišljenje imaju Britanci, za većinu njih žene su najlepše s 23 godine, dok su muškarci najpoželjniji sa čak deset godina više.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas