· · Komentari: 0

Šta da radite ako vam se muž zaljubi u drugu: Da li je EMOTIVNA PREVARA GORA OD FIZIČKE?

Psiholozi smatraju da imate samo 1 izbor, i to bez izuzetka

1675428176_shutterstock_1196509066-prevara-naslovna.jpg
Photo: Shutterstock

Ovo je situacija kroz koju su mnoge žene u životu prošle. Neke pripadnice lepšeg pola smatraju, da bi mogle da oproste fizičku prevaru, ukoliko se desila samo jednom. Neke žene smatraju, da ono što ne znaju, ne može da ih boli, pa sve dok se osećaju poštovano i srećno, ne istražuju previše šta njihov muž radi u slobodno vreme, niti proveravaju njegov telefon. Druge pak, u slučaju da se njihov muškarac zaljubi u drugu i vodi dvostruk život- teško preko ovoga prošle.
Iako svako ima pravo na svoj izbor, jedno je sigurno- a to je da odluke u ovakvim situacijama nisu jednostavne. 
Trbeba uzeti u obzir sve činjenice, kao i to da li se partner nakon toga iskreno pokajao, kao i da li ćete biti u mogućnosti da povratite poljuljano poverenje. 
Mnogi se zapitaju kako se prevara može uopšte oprostiti? Ipak, i to se dešava, kod nekih prevagne kvalitet onoga što su do tog trenutka izgradili, kao i godine uložene u vezu ili brak. Neki uspeju da reše ovaj problem uz razgovor sa stručnjakom, ne bili naučili kako da rade na vezi ili braku.

Foto: Shutterstock

Ipak, postoji i mnogo manipulatora, koji dok vam se zaklinju u večnu ljubav, isto to govore i nekoj drugoj...

Šta ako se čovek koga volite svim srcem zaljubi u drugu? 

A kako ste to primetili? Stalno priča o njoj, ona je akter skoro svake druge njegove priče, a dok govori o njoj oči mu poprimaju sanjiv izgled. Spominje je kao koleginicu ili prijateljicu, ili samo vidite promenu na njemu. Dok se vama život pretvara u košmar, on sve negira govoreći kako ste "ludi", kako ste sve "umislili" te da on nije zaljubljen u nju. Ali vi najbolje znate svog čoveka, zar ne?

Beznadežna ljubav prema drugom

Postavlja se pitanje: zašto je nekome potrebno da voli beznadežno nekoga drugog? 

Pokušavate da mu stavite do znanja da pravi budalu od sebe takvim ponašanjem, da biste na kraju završili u eksplozivnoj svađi sa mužem koji postaje agresivan kada ga suočite sa istinom.

Vi ste na neki način započeli tabu temu, ali želite i imate pravo da znate ''na čemu ste'', kao i odakle dolazi nagla promena ponašanja.

Ali, da li vredi i dalje igrati ulogu u ovom ''pozorištu apsurda''? On negira svoju zaljubljenost, druga žena ga "vuče" za nos. Vi osećate duboku izdaju od svog partnera, koji vas ubeđuje da se ništa ne dešava i da ste sve izmislili. Savet psihologa je da iz ove situacije bežite glavom bez obzira, jer čovek se ne menja tek tako. LJubav vašeg muža prema drugoj ženi ne može nestati preko noći.

Zašto da živite u tom nezdravom odnosu? Zašto da patite, i gledate kako vas ne voli neko koga vi obožavate?

Stoga, ako vidite da se vaš muž zaljubio u drugu ženu, idite od njega - jer ako ga ostavite patićete tada, a ako ostanete sa njim patićete ceo život!

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.