Oglas
· · Komentari: 0

ŠTA MUŠKARCE PRIVLAČI: Ženu sa ove dve osobine muškarci vole da vide kraj sebe, stvar je OSEĆAJA, a ne IZGLEDA

Koje su to dve osobine koje ostavljaju poseban trag na muškarca?

1670073507_shutterstock_573174106-couple-in-love.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Ono što pored fizičkog izgleda, može biti glavna stavka u koju se muškarac zaljubi je na prvom mestu samopouzdanje!
Volite sebe i sve ono što jeste, i takve će vas i oni zavoleti.

1.Samopouzdanje- Samouverene žene ne plaše se da podele svoje mišljenje, i žive život punim plućima. Ukoliko to činite na jedan ljubak, prirodan i neagresivan način, i budete svoje- bićete im neodoljive i zanimljive. Budući da su verne sopstevnoj prirodi, ovakve žene su nezavisne i svoje, pa znaju šta žele, jer razvijaju ljubav prema sebi. Ne menjaju se zbog drugih, a u odnosu sa njom, čeka vas izazov i stalni razvoj. Ona teži odnosu u kojem su dve osobe dosledne sebi, a međusobno se podržavaju i podstiču da budu bolja verzija sebe.

Foto: Shutterstock

Pročitajte još: Rečenica koju MUŠKARCI ne podnose: Kada je čuju odmah POMISLE na najgori scenario

2.Sreća- Nasmejane, radosne osobe, koje imaju pozitivnu perspektivu svakako su privlačnije od onih koje konstanto kukaju, žale se i u svemu traže nešto negativno. Žena koja zrači srećom, širi magnetsku energiju, i svi žele da budu u njenom prisustvu, jer se u njenom društvu posećaju prijatno. Sreća i osmeh emituju vibracije koje vas podstiču da pomislite ''Želim ovu osobu kraj sebe, i u svom životu svakoga dana!''

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas