· · Komentari: 0
VEZE

TESTERIJATE muškarca, sami odgovorite na ovih 6 pitanja

Ako niste sigurni u emocije vašeg partnera, jer njegov odgovor da vas voli nije ubedljiv, pa biste želeli da dobijete čvršće dokaze, probajte da sprovedete nekoliko "testova" koje preporučuju stručnjaci za veze.

1605259437_Depositphotos_178981056_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Posle toga će vam možda biti jasnije u kom pravcu se odnos razvija.

Pročitajte još: Poznati ruski psihoterapeut otkriva zašto današnji brakovi propadaju

Pogled u oči

Istraživanja pokazuju da se srećni parovi dugo gledaju u oči, i to onako usput, u nekim običnim situacijama, a ne samo onda kada se nalaze na romantičnoj večeri, uz sveće. To je način da testirate svog dragog - ako ga uhvatite da vas gleda, a ne da izbegava pogled, budite sigurni da je zaljubljen

LJubomora
Posesivnost je jedno, ali slatko, suptilno ljubomorisanje kada vas neko gleda, raspituje se o vama i iskazuje naklonost, znak je da je partneru stalo do vas i da vas ne bi prepustio nekom drugom.

Podrška

Ako je partner tu kada radite neke dosadne, teške ili zahtevne stvari, kao što je selidba, čišćenje terase ili briga o kućnom ljubimcu kada niste kod kuće, budite sigurni da je vrlo zagrejan za vas.

Da li vam pomaže?

Razdvojenost

Malo slobode je uvek dobrodošlo u vezi, pa tako dani odvojenosti zbog obaveza ili putovanja mogu da prijaju ako je odnos zdrav. Upravo je to i test za proveru emocija. Ako postoje, posle razdvajanja neće moći da se sakriju i "odradiće" svoje.

Da li vas sluša? Da li tračari sa vama?

Javno pokazivanje osećanja

Ukoliko vas partner drži za ruku u javnosti, poljubi pred drugima i predstavi vas poznaniku na kojeg ste naišli, znači da mu je stalo do vas, jer vas ne sakriva.

Pročitajte još: Poljubila konja, srušio zid... Ovo su NAJBIZARNIJI razlozi za razvod

Razgovor

Ako imate partnera koji vas sluša dok mu pričate o običnim i velikim stvarima, uključuje se u prepričavanje tračeva i diskutuje o važnim temama, znajte da ste kao par na dobrom putu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.