· · Komentari: 0
LJUBAV

Tri stvari koje muškarac UVEK zapamti kod žene koju je VOLEO

Ove stvari ostavljaju trag u njegovom srcu zauvek.

1635359135_people-g38f82b248_1920.jpg
Foto: Piksabej

Iako mislite da je izgled ili miris ono što muškarci uvek zapamte kod žena koje su voleli, varate se.

Psiholozi su došli do zaključka da muškarac kod žene koja mu privuče pažnju i koja je obeležila jedan period njegovog života prvo primeti sledeće tri osobine, koje najduže i pamti:

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Optimizam

Optimistične žene su izuzetno privlačne muškarcima jer zrače posebnom energijom, jer svi žele da budu u dobrom i pozitivnom društvu. Optimizam kod žene je ono što muškarce često privuče i ostavi dubok trag.

Pozitivno raspoloženje je jedna od najprivlačnijih karakteristika kod oba pola.

Samouverenost

Dokazano je da su žene koje veruju u sebe privlačnije i od najvećih lepotica. Samopouzdanje otvara vrata u mnogim poljima života, kao i u ljubavi. Nepobedivo poverenje žene u sopstvenu privlačnost prenosi se na podsvesnom nivou na muškarca, pa se takva žena dugo pamti.

Smeh

Smeh koji dolazi iz srca kao i ljubaznost nikada neće prestati da budu privlačni. Kada u moru tmurnih lica muškarac pronađe ono nasmejano, i njemu će se osmeh pojaviti na licu. Zbog toga žene sa iskrenim osmehom dugo ostaju u sećanju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.