Oglas
· · Komentari: 0

ŽENSKI GESTOVI KOJI PRIVLAČE KAO MAGNET: U igri osvajanja muškarce ovo potpuno razoružava

Ukoliko imate simpatiju ili pak sretnete muškarca koji bi vam mogao postati simpatija, možete da iskoristite ove zabavne trikove zavođenja, za koje su upravo muškarci otkrili da ih kod žena privlače poput magneta.

1716641898_shutterstock_190050413.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Ukoliko ste krenuli u igru osvajanja, tražite novog dečka i, možda, ljubav, možda će vam pomoći pet ženskih gestova koji mogu da privuku muškarce poput magneta. Osim spoljašnje privlačnosti, svaka devojka bi trebalo da zna neke magične trikove koji mogu osvojiti većinu muškaraca. Izreka kaže da žene vole ušima, a muškarci očima. Uprkos poverenju u sopstvenu privlačnost, vredi znati da neki, na prvi pogled, obični gestovi mogu imati magičnu moć privlačnosti.

1. Žena se ugrize za usnu

Možda obična studentkinja u staroj odeći neće moći da privuče pažnju bogatog biznismena, ali svaki muškarac će odmah primetiti da ona grize usne. Zašto ne pokušaš da izvedeš takav trik u društvu muškarca koji ti se sviđa?

2. Žena se igra pramenom kose ili lokonom

Još jedan poznati trik je igranje kose. Okretanje lokne oko prsta ili lagano protresanje frizure neprimetno hipnotiše muškarce. Glavna stvar je da vam kosa uvek treba da bude čista i negovana.

3. Žena ima razgolićen vrat

Muškarci često povezuju seksualnost i ranjivost devojke sa njenim vratom. To može imati isto toliko uticaja na muškarce kao i dekoltea i bujna duga kosa. Kada otkrivate vrat, izaberite odeću tako da on jasno bude vidljiv. Goli vrat i ramena stvoriće efekat poverenja i ranjivosti, što posebno uzbuđuje muškarce.

4. Žena se lepo drži i blago isteže

Atraktivno držanje je ključ za idealan izgled. Ako se takođe lagano rastežete, vaša slika će dobiti magnetnu auru.

5. Žena nehajno, ležerno dodiruje muškarca

Da biste stvorili „iskru, oluju i ludilo“ u njegovoj glavi, ležerno ga dodirnite. Poslužite čašu tako da prstima pređete preko nje ili iskreno otresite trunke prašine sa ramena. Reakcija može biti drugačija, ali to će svakako poslužiti kao magnet za vašeg izabranika.

Sad kada znate kakve gestove vole muškarci, iskoristite to.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas