Oglas
· · Komentari: 0

Preslatki PAS- NAJGORI ČUVAR U ISTORIJI: Naišao je na lopova u garaži i umesto da laje, evo ŠTA JE URADIO (VIDEO)

Internetom se širi snimak zlatnog retrivera koji je dobio titulu "najgoreg psa čuvara u istoriji"

1692189741_PAS.jpg
Foto: Shutterstock/Facebook printscreen San Diego police
Oglas

U San Dijegu nepoznati muškarac ušao je u garažu porodične kuće kako bi ukrao bicikl.

Međutim, tada se pojavio zlatni retriver koji, umesto da zaustavi lopova, odlučio je da se druži i igra, a sve su snimile nadzorne kamere.

Naime, lopov je bio na izlazu iz garaže s ukradenim biciklom, a onda je do njega došao razigrani pas koji nije nijednom zalajao, samo je veselo mahao repom.

NJegovo ponašanje i lopova je na trenutak zaustavilo u krađi pa ga je pomilovao po glavi i stomaku.

"Ti si naj kul pas kojeg sam video u životu", čuje se kako muškarac govori na snimku.

Ipak, lopov od krađe nije odustao, a policija San Dijega je podelila video-zapis i pozvala građane da im jave ukoliko su videli muškarca ili imaju informacije o ukradenom biciklu.

Evo kako je sve izgledalo:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas