· · Komentari: 0
nega

Čime skidate šminku? Zavladao je novi trend, a posebno je dobro da primenimo tokom hladnih dana

Kakve su vaše rutine skidanja šminke?

1643892425_b6c39b06b2f77b323672d4ab82644e31374f6d87.jpg
Foto: Shutterstock

U svetu dermatologije i šminke zavladao je novi trend ćišćenja kože koji u svom prvom koraku podrazumeva  sredstvo za čišćenje na bazi ulja, kako bismo se rešili rljavština i šminke koju smo imali tokom dana.

Čišćenje lica

Na taj način koža ostaje čista i meka, a ne isušuje se dodatno pored hladnog vazduha koji je napolju.

Pročitajte još: Maska za lice idealna za DETOKS KOŽE: Potrebne sastojke sigurno imate u kući

Sredstva za čišćenje na bazi ulja  imaju viši nivo emolijensa koji umiruju i hidriraju kožu, a istovremeno je čiste bez osećaja previše masnoće. Tako da ukoliko imate masnu kožu ili kožu sklonu aknama, ne morate da se.

Ulja za čišćenje obično sadrže uljnu bazu, zajedno sa tradicionalnim sastojkom za čišćenje kože koji se zove surfaktant, koji pomaže u vezivanju prljavštine na kožu i uklonite je bez narušavanja kožne barijere.


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.