· · Komentari: 0
rešenje

Držanje laka za nokte u frižideru produžava rok trajanja: Mit ili istina?

Da li će lak za nokte stvarno dužete trajati ukoliko ga stavimo u frižider?

1638797445_shutterstock_391123111.jpg
Foto: Shutterstock

Lak za nokte, kao i svaki drugi kozmetički proizvod, ne traje večno ima ograničen rok trajanja. Pre nego što odlučite da ga bacite možete da probate određene trikove koji će mu produžiti rok.

Kažu da hladna temperatura ne samo da pomaže da se formula ne zgušnjava već i pomaže da se duže održi živa boja. Istina je da hladnija temperatura usporava proces zgušnjava laka za nokte, ali ipak na samo određeni, kratki period. Tako da ukoliko lak za nokte držite na duži period u frižideru može samo da se dogodi kontraefekat, da lak postane pregust. 

Pročitajte još: Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku: Ovaj metod koristi i slavni šminker Kim Kardašijan iz Crne Gore

Najbolje mjesto za držanje laka za nokte je hladnije i tamno mesto. Takođe držite lakove uspravno jer će im to takođe produžiti vek trajanja.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.