Oglas
· · Komentari: 0

Džej Lo je bila glamurozna boginja na Met Gali 2023: Ručno izrađena haljina malo toga je prepustila mašti (FOTO)

Iako je događaj posvećen Karlu Lagerfildu, Dženifer se opredelila za drugog dizajnera

1683009456_JLO-NASLOVNA-MET.jpg
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen jlo
Oglas

Džej Lo se vratila na crveni tepih ispred Metropolitan muzeja u Njujorku, ovog puta kao udata žena. Nju zovu ''trostruka pretnja'', a stupila je na legendarne stepenice Met Gale, u ručno izrađenoj svilenoj haljini sa potpisom Ralf Loren, sa dugim crnim šlepovima.

Pevačica i glumica je izgledala očaravajuće glamurozno, sa crnim trakama koje su prekrivale njen torzo i leđa, ali i otkrivale...ona je uz ceo izgled dodala elegantne somotske rukavice, i veliku crnu rozetu oko vrata, dok je na glavi imala fascinator. Od nakita je nosila minđuše zanimljivog oblika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kosa joj je bila oblikovana u nisku punđu ispod šešira, a njen glam uključivao je ''smokey eyes'' i ''nude usne''.

Našavaši se na crvenom tepihu, Lopez je razgovarala sa voditeljem o odavanju časti slavnom dizajneru, Karlu Lagerfildu, sinoćnom temom.

'' On je zaista bio genije'', prisećala se, ''morala sam da ga upoznam, i kao devojci iz Bronksa, bila mi je uvek čast da upoznam takve ljude''.

Lopez je otišla na ovogodišnji Met bez svog supruga Bena Afleka.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas