Oglas
· · Komentari: 0

GLOMAZNE ČIZME DO KOLENA SU TREND NO.1: Za OVIM modelom su poludele devojke (FOTO)

Glomazne čizme su glavni trend za jesen/zimu 2021, a evo kako ga nose stylish devojke koje pratimo.

1632311004_cizme.jpg
Oglas

Vodeća modna mantra za jesen/zimu 2021. glasi: Veće je definitivno bolje. Tokom 2019. i 2020. godine, đonovi čizama drastično su se smanjili, ali sada je vreme da se podignemo za koji centimetar više. 

Glomazne čizme su glavni trend za jesen/zimu 2021, a evo kako ga nose stylish devojke koje pratimo.

Glomazne čizme do kolena prvo su se pojavile u Bottega Veneta kolekcijama krajem 2019. godine, a inspiraciju su našli u motociklizmu. Drugi su ih sledili, i ubrzo je počelo svojevrsno takmičenje ko će napraviti bolji model čizama sa debelim đonom. 

 

 

Naredna sezona pored klasičnih chunky boots-a do gležnjeva, u fokus stavlja one visoke, do kolena.

Što se tiče nošenja, možete da ih nosite kao i svake druge klasične čizme, osim uz jeans dugih, širokih nogavica. Važno je da ih vaša odeća ne prekriva, kao i da ne viri samo đon.

U ovom prelaznom periodu nosite ih uz delikatne letnje ili pletene haljine, a pravi fashion komad su i kožne suknje koje su dobitna kombinacija ukoliko su kožne i čizme. Vaš izgled dobiće tvrđu, grunge notu, a oblik čizama dodatno će istaći proporcije odeće koju nosite.

Što se tiče nijansi, ne ostavljamo vam mnogo prostora: neka to bude bela, crna ili maslinastozelena, a što se tiče preloga za posao, uparite ih sa blejzerom, kaišem ihelankama koje su ponovo IN.

Ne zaboravite da je na kraju najvažnije da trend prilagodite svom stilu.

Evo 10 najboljih modela koje možete naći kod high-street brendova!

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas