Oglas
· · Komentari: 0
TRIK

Jedna namirnica je ključna: Ovo je najjednostavniji način da izgledate "fotošopirano" u stvarnom životu (FOTO)

Lako je izgledati savršeno na fotografijama koje se uvek mogu dodatno urediti. U stvarnom životu ne postoje filteri i fotošop, ali zato postoji šminka.

1616680229_sminka.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / kyliejenner
Oglas

Ipak, ni sa šminkom nije moguće sakriti baš sve mane. Na primer, otvorene pore teško ćete prekriti puderom, a što više slojeva nanosite, biće samo još efikasnije.

Ali tu u pomoć priskaču prajmer i jedna namirnica iz kuhinje, koja će pokriti i najsitnije nedostatke i time vas "fotošopirati" u stvarnom životu.

Pročitajte još: Kreće nova sezona šminkanja: 3 PROLEĆNA TRENDA učiniće nas mlađim

Naravno, ovakav make-up namenjen je samo posebnim prilikama i ne bi bilo poželjno da svaki dan na lice stavljate ovoliko šminke.  

Evo šta će vam sve biti potrebno: prajmer, četkica srednje debljine, puder po želji i, ključni sastojak, kukuruzno brašno.

Pročitajte još: Uklonite šminku na potpuno prirodan način pomoću namirnica koje imate u kući

1. korak: Nanesite malo prajmera na dlan i umočite četkicu.

2. korak: Četkicom nanesite prajmer na obraze, nos, čelo i bradu u smeru kazaljke na satu, a zatim i u obrnutom, kako bi se proizvod što bolje upio u kožu.

3. korak: Sada na scenu stupa kukuruzno brašno koje će pomoći da prajmer ostane na mestu. Nanesite malo brašna na sunđerčić za puder i utisnite ga u područja na koja ste naneli prajmer.

Pročitajte još: Na TikToku se upoređuju trendovi u šminkanju iz 2016. sa današnjim, a razlika je ogromna! (VIDEO)

4. korak: Ponovite prva tri koraka, samo prajmer zamenite puderom. I spremne ste!

Ako ste sve uradili kako treba, rezultat bi trebalo da vas zapanji, jer nakon ove tehnike na licu ne bi trebalo da se vidi ni najsitnija mana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas