Oglas
· · Komentari: 0
nega kose

Kako se pre 30 GODINA u KUHINJI pravio REGENERATOR za KOSU: Potrebna su TRI sastojka, a može se KORISTITI i DANAS (RECEPT)

Pre tri decenije naše mame i bake koristile su ovaj recept kako bi svoju kosu održale sjajnom i zdravom.

1643793192_woman-g303ace63d_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Kada nisu mogle sebi da priušte skupe kozmetičke preparate za negu kose, žene su bile primorane da se snalaze na druge načine i traže adekvatne zamene. Da bi oporavile oštećenu kosu ili joj povratili sjaj pronašle su sastojke u kuhinji koji su im u tome pomogli. Sa vama delimo jednostavan i brz recept za pravljenje balzama za kosu.

Sastojci:

  • tuba majoneza (boljeg kvaliteta)
  • jedno žumance
  • pola kašike jabukovog sirćeta ili soka od limuna

Pročitajte još: Zasijajte za kraj zime: Napravite sami VOĆNU MASKU (RECEPT)

Priprema:

Sve sastojke sa spiska sjediniti i mešati dok se ne dobije gusta kremasta masa. NJome namazati kosu celom dužinom i ostaviti da odstoji pola sata. Ovaj postupak ponavljati svake nedelje, najmanje mesec dana. Nakon toga kosu oprati neutralnim šamponom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas