Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

Leto je! Potreban vam je BROJ VEĆI ili manji KUPAĆI? Evo nekoliko trikova da u leto uronite SPREMNE (VIDEO)

Kada pomislimo na leto i sunce koje mami napolje, prvi problem na koji naiđemo je kako da li će se naša lepota "istopiti" sa vrelim danima

1593602253_zenska-ideja.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Sve idealne kamuflaže kojima smo, više ili manje sklone tokom cele godine, na leto isplivaju na videlo. Bilo da je to skrivanje kilograma ispod garderobe ili skrivanje nesavršenosti lica ispod šminke.

Pročitajte još: OVO sigurno niste probali: Nokti sa ZLATOM, a možete ih sami srediti (VIDEO)

Donosimo vam nekoliko jednostavnih trikova kako da spremno dočekate ovo leto, a da mu istovremeno date novi pečat. Posebno ćete biti ponosne jer ste baš vi kreatori ovakvih kupaćih kostima.

Takođe, možete pronaći i idealne metode kako da napravite najbolje fotografije ispod vode ili kako da ponovo osposobite svom flamingosa na naduvavanje, koji se u međuvremeno probušio.

Pročitajte još: HIT u svetu: Kako da SAMI napraviti METALNE ili nokte sa flekom od BENZINA (VIDEO)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas