· · Komentari: 0

MODNI TRENDOVI 90ih koji se i ove jesenje sezone vraćaju na velika vrata (FOTO)

Komadi koji su se nosili devedesetih godina prošlog veka, kucaju na vrata

1661622130_profimedia-0534539785.jpg
Foto: Profimedia

Već par godina unazad, moda devedesetih vratila se na velika vrata. Svaka nova kolekcija visoke mode sadržala je bar jedan komad inspirisan stilom iz devedesetih godina prošlog veka, a tako je i ove godine. Po svemu sudeći ove nostalgične komade viđaćemo i ove jeseni.

Slip haljina

Foto: Pinterest

Slip haljine bile su sastavni deo svakog ormara devojaka 90ih godina. Poznate ličnosti poput Sare Džesike Parker ili Kjet Mos dale su ovim haljinama dodatno na važnosti kada su redovno pojavljivale u njima kako na crvenom tepihu tako i svakodnevno.

Sa ovom vrstom haljine, nikada nećete pogrešiti te ukoliko ste u nedoumici šta da obučete, ona je pravi izbor.

Biciklističke

Foto: Pinterest

Jedna od modnih ikona 90ih, svakako je bila princeza Dajana. Njen stil za jednu princezu po mnogima je bio previše "slobodan", međutim niko bolje nije umeo da spoji nespojivo i stvori kombinaciju koja će se nositi godinama.

Jedna takva, legendarna kombinacija bila je bicikiklistički šorc od spandeksa i "oversized" duks. Tako da, ukoliko želite ležeran ali ipak trendi izgled, ovo je pravi izbor. Pored toga, poslednji dani leta su jedino vreme kada ovako nešto možete nositi.

Mini torbe

Foto: Pinterest

Ove sezone malu torbu poseduje svaka poznata ličnost. Oživljavanje malih torbi predstavlja nostalgičan preokret. Iako ne tako praktičan komad, jer u njega može stati samo karmin, sigurni smo da će biti apsolutni hit ove sezone.

Kožni sako

Foto: Pinterest

Ništa ne odaje utisak ležernosti ali i elegancije u isto vreme kao kožni sako. Devedesetih ovaj komad postao je nešto što se moralo posedovati zahvaljujući Sindi Kraford, koja ga je na neki način oživela. Popularnost kožnih blejzera koja je dostigla vrhunac prošle godine, dokazuje da se devedesete vraćaju na velika vrata, a sigurni smo i ovaj komad ovde sezone.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.