· · Komentari: 0
ŽENSKI SAVETI

Moguće je, probajte! Kako da odaberete PRAVU DUŽINU farmerki BEZ ISPROBAVANJA (VIDEO)

Neverovatni trikovi nekada su nam preko potrebni, posebno u periodima velike rasprodaje kada vas u radnjama očekuju i dugi redovi ispred kabina.

1599772727_farmerke.png
Foto: Pixabay

Verovali ili ne, idealnu dužinu farmerki možete pronaći čak i ukoliko ih niste isprobali i to samo uz pomoć jednog jednostavnog trika.

Pročitajte još: Svi ga imate u ORMANU, svi ga NOSITE, a sada dobija NOVE OBLIKE

Nakon dugog perioda bez šopinga i obilaska tržnih centara, sezonske rasprodaje napunile su radnje i kabine. Budući da je virus i dalje aktivan, nije baš najpametnije čekati u redovima i boraviti u uskim kabinama, posebno ne jer farmerke možete kupiti i bez probanja.

Pročitajte još: GOLIŠAVE slike na INSTAGRAMU kako biste privukli pratioce? Proverite da li ova TAKTIKA radi

Idealna dužina vaših farmerki odgovara rasponu ruku, od ramena do vrhova prstiju

Kako izmeriti dužinu nogavica

Pročitajte još: Ženska LJUBAV PREMA OBUĆI je neizmerna, ali tu je i održavanje: Evo kako da OČISTITE CIPELE OD VELURA

Jedna poznata influenserka na TikTok društvenoj mreži demonstrirala je metodu kojom ćete oceniti da li vam odgovara dužina farmerki.

U primeni ovog trika potrebna vam je pomoć vlastitih ruku, ali na drugačiji način. Uzmite u svaku ruku jedan kraj nogavice i razvucite farmerke u nivou grudi.

Pročitajte još: DONJI VEŠ ima rok trajanja: Kada je vreme da kupite novi

Ako su duže od vašeg raspona ruku, nogavice će vam biti predugačke. Isto važi i za obrnutu situaciju. Ako su nogavice kraće, biće vam prekratke. Tako se vaše idealne farmerke moraju savršeno poklapati sa rasponom vaših ruku od ramena do vrhova prstiju.

@billiexnewland

Find your ##perfect ##jeans length! No guesswork!👖 ##fashionhacks ##tiktokfashion ##lifehack ##hack ##tutorial ##styletips ##moreyouknow ##fyp ##viral

♬ original sound - billiexnewland

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.