· · Komentari: 0

"Must have" komadi ovog leta: Uklapaju se uz svaku kombinaciju, a nalaze se u ormarima svih trendseterki i influenserki (FOTO)

Bliži se leto i vreme odmora - donosimo vam listu komada koji se moraju naći u vašim koferima

1654870643_tamara-bellis-68csPWTnafo-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Aktuelni trendovi dolaze i prolaze - neke komade obučemo par puta i već postaju demode, dok drugi postaju neprolazni klasici. Kada se pakujemo za more ili nismo u stanju da se odlučimo šta tačno da kupimo, najbolje je odabrati one odevne predmete koji su dovoljno efektni i moderni, ali sa druge strane i lako uklopljivi u razne stajlinge.

1. Bela haljina

Ništa toliko ne asocira na leto kao lepršava bela haljina. Od toliko različitih krojeva, izaberite baš onu koja vam najviše pristaje i u kojoj se osećate najprijatnije. Bila duga ili kratka, sa širim bretelama ili bez - sa njom nikada nema greške. Apsolutno sa svim  možete je kombinovati. Od plaže do večernjeg izlaska, odgovara svakoj prilici.

Pročitajte još: Koja vam je omiljena boja karmina? Ruž za usne opisuje vaš karakter

2. Wrap suknje

Suknje na preklop ili wrap suknje bile su veoma popularne početkom 2000-ih, a sada se vraćaju na velika vrata. Pođednako su efektne bilo da nosite štikle, sandale ili patike. Uz majicu ili top - sasvim je svejedno, ovaj model daće poseban pečat svakoj kombinaciji i savršeno ističe žensku figuru.

3. Pletena torba 

Torbe od ratana ili nekog drugog sličnog materijala pre su se upotreblkavala isključivo u kupovini namirnica. Međutim, danas su stekle veliku popularnost, pa ih i najpoznatije svetske modne kuće predstavljaju u svojim letnjim kolekcijama u različitim bojama, oblicima, veličinama.. 

Pročitajte još: Uklonite dlačice šećernom pastom: Postupak za koji vam nisu potrebne tračice (RECEPT)

Najveća prednost ovog modela jeste što se mogu lako kombinovati u sve - uz duge i lepršave haljine, džins, autfite za plažu, pa čak se može nositi i u večernjim varijantama u mini-verziji.

4.  Espadrile

Zbog udobnosti i ležernog stila omiljena su obuća za lepo vreme mnogih žena. Nosile su ih Bridžid Bardo, Džeki Kenedi, Grejs Keli, a danas ih možemo videti kao deo modnih kombinacija Kejt  Midlton, španske kraljice Leticije, Dženifer Aniston... Udobnost i praktičnost najveća su prednost ovog letnjeg modela.

5. Bele pantalone

Bele pantalone jednostavno ne mogu izaći iz mode. Lagane i praktične, slažu se sa svim bluzama i majicama. Možete ih obući za šetnju ili odabrati za večernji izlazak uz kratak top. Mnogima su omiljeni komad jer apsolutno uz sve idu.

6. Svileni komadi

Svila i svilenkasti materijali pobrali su simpatije mnogih žena. Ovaj materijal daje posebnu notu svakom autfitu. Bluze, haljine, košuje, pa čak i sakoi od ovih materijala sve se više mogu naći na rafovima taznih butika.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.