· · Komentari: 0
SAVET

Napravite TRENDI BERMUDE od starih FARMERKI u TRI koraka (VIDEO)

Teksas bermude su komad letnje garderobe koji morate imati u svom ormaru.

1622101205_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/ Tykeesha Caddell

Ukoliko imate stare teksas farmerke koje ste želeli da bacite, predčlažemo vam da od njih napravite trendi džins bermude.

Za ovaj "uradi sam" projekat u tri koraka trebaće vam marker, makaze i čioda.

Pročitajte još: Iskoristite stare farmerke i SAMI NAPRAVITE trendi mini SUKNJU za 5 minuta (VIDEO)

Takođe, neće vam biti potrebno više od deset minuta, a kao rezultat imaćete trendi bermude koje ćete ovog leta moći da kombinujete i uz patike i uz sandale.

1. korak

Obucite stare farmerke i markerom obeležite željenu dužinu na jednoj nogavici.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Tykeesha Caddell

2. korak

Skinite farmerke i stavite ih na pod. Pre nego što šočnete da ih sečete, proverite da li su zakopčane i zašnirane.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Tykeesha Caddell 

Prvo isecite jednu nogavicu, potom drugu prema dužini prve, kako biste bili sigurni da će biti jednake dužine.

3. korak

Kada ste ih isekli, uzmite čiodu i polako izvlačite niti, kako biste dobili efekat "iscepanog" džinsa.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Tykeesha Caddell

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.