Oglas
· · Komentari: 0

Neizostavni komadi za jesen - MANTILI: Boje? Ako ste odvažni, upadljive i žarke, a ako birate klasiku, s OVIM NE GREŠITE! (FOTO)

Bezvremenski, uvek popularni, udobni, moderni i šik – baloneri su uvek bili pravi izbor.

1633085447_kaput.JPG
Foto: Printscreen/Instagram
Oglas

 Mogu se kombinovati na traperice, svečanije pantalone, a nositi uz cipele na visoku petu, niske cipele, baletanke, čizmice…

Dakle, izbor je veliki! Jesenja izdanja s mantilima su, moramo priznati, nama najdraža jer je to komad koji rado nosimo u svakodnevnim prilikama, na posao ili pak u šetnju gradom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Julie (@leasy_inparis)

High street ponuda modnih brendova ne izostaje ni ove godine. Iako su modeli više-manje slični, svakoga pojedinačno čini baš onaj jedan detalj posebnim i unikatnim.

Boje? Ako ste odvažni, kričave i žarke boje uvek su u trendu, a ako birate klasiku, tu su prave jesenske boje bež, kaki, smeđa, crna…

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas