Oglas
· · Komentari: 0

Poznata manekenka otkrila kako da povećate usne olovkom da IZGLEDAJU PRIRODNO: Nove usne dobićete za samo par sekundi (VIDEO)

Vaše usne biće znatno veće, a izgledaće prirodno

1661773437_hejli-sminka-foto-printskrin-tiktok-haileybieber-profimedia.jpg
Foto: TikTok/Printskrin/haileybieber/profimedia
Oglas

Uvećati usne a da to izgleda prirodno nije ni malo lak zadatak, međutim naša je sreća da je Hejli Biber pravi majstor za to.

Manekenka je pokazala da možete da uraditi pomoću olovke i sjaja, i to veoma brzo.

Hejli Biber popularna je po svom savršenom tenu i uvek prirodnom izgledu čak i sa šminkom, sada se poslužila i braon olovkom za usne, poput one koja se koristila devedesetih godina prošlog veka.

@haileybieber the lip combo vibe I’m feeling for fall 😍🤎 @rhode skin ♬ She - Tyler, The Creator

Za ovaj trik potrebna vam je kremasta olovka za usne braon boje. Sve što bi trebalo da uradite je da prvo povučete jednu tanku crtu tik iznad linije usana. Zatim je blago razmažite pa onda povucite još jednu, a stim što bi ova trebalo da bude pozicionirana malo niže. Ta "niža" linija bi trebalo da se spusti i malo vertikalno- baš po sredini gornje usne.

Pri razmazivanju krejona, Hejli namerno ostavi sredinu leve i desne strane svake usne bez premaza, tako da se vidi prirodna boja usana.

Na kraju, samo dobro namaže usne sjajem, a on stopi ivice tako da šminka izgleda izuzetno prirodno. Iako zvuči komplikovano, probajte i uverićete se da nije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas