Oglas
· · Komentari: 0

Pripremite kožu za leto: Obezbedite sebi tretman kao u salonu

Zablistaje na suncu

1687264568_profimedia-0498996706.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pred nama su dani kada će veći deo kože biti izložen tuđim pogledima, pa je važno da u rutinu nege uvrstite hranljivi piling. Napravite onaj na bazi limuna i budite ponosni na izgled svog tela.

Pravi se veoma jednostavno, od tri kašike limunovog soka, korice jednog limuna, šolje belog šećera i tri kašike kokosovog ulja. Ako sve to već imate u kuhinji, nema razloga da već danas ne napravite ovaj delotvoran, mirisan piling.

Poznato je da vitamin C koji se nalazi u limunu pomaže da ten bude ujednačen. NJegova korica daje pilingu zrnastu teksturu ali i detoksikuje kožu. Kokosovo ulje je prirodni serum. Lako i duboko prodire u slojeve kože, dajući joj dodatni sjaj.

Narendajte koricu, pa dodajte limunov sok, zatim i beli šećer. U to umešajte i kokosovo ulje, kašiku po kašiku, dok ne postignete željenu konzistenciju. Piling bi trebalo da bude dovoljno gust kako bi se zadržao na telu.

Nanesite mešavinu po celom telu i ostavite da odstoji 15 minuta. Zatim je temeljno utrljavajte da biste se rešili mrtvih ćelija kože. Kada je potpuno skinete sa tela, istuširajte se toplom vodom. Piling koristite najmanje jednom nedeljno i koža će biti lepa i blistava, a vi spremni da obučete kupaći kostim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas