· · Komentari: 0
SAVETI

Priredite TRETMAN za radnu nedelju pred vama: Napravite domaću masku za lice sa JAJETOM (RECEPT)

Vreme je da se brinete o svojoj koži!

1676756646_1657889762_6040_jaja_ig.jpg
Foto: Profimedia

Danas mnogi više vole maske napravljene ručno, jer samo u ovom slučaju možete biti 100% sigurni u njihov sastav i kvalitet. Glavna stvar koja se mora uzeti u obzir u ovom slučaju je odsustvo alergije na određene prirodne komponente.

Pročitajte još: Bolje pamćenje uz pomoć malih trikova: Vežbajte mozak na jednostavne načine

Maska od jajeta

Još jedan recept iz sibirske prošlosti. Ova pročišćavajuća domaća maska za lice savršeno zamenjuje najbolje savremene maske od pelena za čišćenje, a njen efekat je primetan već nakon prve primene.

Pažljivo razbijte jaje i odvojite belanca od žumanca. Nanesite protein na celo lice, izbegavajući nežnu kožu oko očiju. Držite 15-20 minuta Isperite hladnom vodom Pošto su proteini adstringentni, ovaj proizvod nije pogodan za žene sa suvom ili iritiranom kožom.

Pročitajte još: Otkrivamo 5 načina kako da pijete više vode dnevno

Ova domaća maska daje mastan sja. Smanjuje proširene pore i pomaže u uklanjanju komedona. Ostavlja kožu čvrstom, podignutom i baršunasto mekom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.