Oglas
· · Komentari: 0

Četiri MASKE za lice protiv TAMNIH fleka: Sve što vam je potrebno je nekoliko sastojaka koje imate kod kuće

Četiri recepta za prirodne maske za lice

1702479883_Foto-Shutterstock-lice.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Glatka, blistava koža želja je gotovo svake žene. Prikupili smo nekoliko prirodnih recepata za maske za lice koje će vam pomoći da ublažite tamne fleka na licu. U različitim periodima života, svako od nas se susreo sa takvim problemom kao što su akne i njihove posledice - fleke i mrlje na koži. Tragovi na koži koje akne ostavljaju su problem koji treba rešiti. Evo nekoliko jednostavnih prirodnih sastojaka koji će vam trebati za maske za lice: krompir, limun, krastavac i luk!

Maska 1

Krompir + limun

srednji krompir
sok od pola limuna

Krompir narendajte, dodajte limunov sok, promešajte Nanesite masku na lice, ostavite 20 minuta i isperite vodom.

Maska 2

Krompir + luk

srednji krompir (obratite pažnju na njegov kvalitet! Mora biti bez tamnih fleka ispod kore i organski!)
pola čena belog luka

Izmiksirajte u blenderu ili jednostavno narendajte. Pokrijte problematična područja debelim slojem 15 minuta. Nakon toga, pažljivo isperite.

Maska 3

Krompir + krastavac

srednji krompir
pola krastavca

Narendajte na sitno rende ili izmiksirajte u blenderu. Ova maska se može ostaviti na licu 25 minuta.Isperite toplom vodom.

Maska 4

Krompir + šargarepa

srednji krompir
pola šargarepe

Pripremite se na isti način kao u prethodnim receptima. Držite ovu masku na licu 20 minuta. Isperite toplom vodom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas