Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Recikliran je još jedan ODEVNI KOMAD! Evo koji modni trend je ponovo aktuelan (FOTO)

Već smo se navikli da se moda iz prošlog veka vraća na velika vrata

1608932327_moda.png
Foto: InstagramScreenShot/_kootiki_
Oglas

Nekada smo ih obožavali, ali i potisnuli ili na dno ormara ili smo ih se odrekli i bacili. Bolero džemperi postali su omiljeni odevni komadi za predstojeće snežne januarske dane koji nas očekuju već tokom novogodišnjih praznika.

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Ove sezone oni su nam omiljeni u pastelnim, nežnim bojama i neobičnim dezenom petiva. Ukoliko su ukrašeni svetlucavim dugmićima, ovo je definitivno naš omiljeni komad ove zime koji bismo svi poželeli ispod jelke.

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Bolero džemperi za nijansu su kraći od standardnih poluvera, dužine do struka i idealan je za kombinovanje sa modernim pantalonama visokog struka.

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

Kod bolera nam je u prvom planu njegova funkcionalnost, a zatim estetika, budući da ovaj modni komad služi za prekrivanje ramena i leđa, u situacijama kada njihovo otkrivanje nije prikladno ili se jednostavno želimo utopliti. Ono što ne volimo kod ovog modnog komada jest činjenica da vizualno skraćuje i širi figuru.

Pročitajte još: Prestanite da uništavate kožu i kosu: Ove navike morate da promenite

Izdvojili smo nekoliko modela bolera koji definitivno osvežavaju neke davne uspomene!

Pročitajte još: Nosite CVETNU HALJINU i tokom jeseni: Uklopite je uz tople detalje

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas