Oglas
· · Komentari: 0
šminka

NOVITETI u MEJKAPU: Bela olovka za oči postaje NEZAOBILAZNI trend 2022. GODINE (FOTO)

Bela olovka za oči biće u fokusu ovog proleća, i to ne samo u unutrašnjim uglovima očiju, za šta možemo da zahvalimo Dioru.

1643879883_makeup-brushes-gc07b5ef51_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Bela olovka svakako nije nova mejkap alatka. Većina vas sigurno je već koristi. Osim što akcentuje pogled i kompletnom licu daje svežinu, ona vizuelno i povećava oči. Za dnevni mejkap najbolje je koristiti mat opcije, dok za večernje prilike šminkeru savetuju pribegavanje onim sedefastim. No, za proleće/leto  2022. Dior je osmislio i interpretirao još jednu varijaciju na temu bele olovke. Naime, reč je o obrnutom cat-eye looku. Hoćete li se usuditi da ga isprobate?

Pročitajte još: KAKO DA ŽENA NAPREDUJE U KARIJERI: Ovo je najbolje mesto za rad, a svaki problem se rešava uz "virtuelnu kafu"

Kako da postignete ovakav izgled?

Pročitajte još: Obucite se prema IZGLEDU: Koja boja garderobe najbolje pristaje toplom, hladnom i neutralnom tenu?

Nanesite visokopigmentisanu, kremastu belu olovku duž vodene linije i malo ispod oka, a zatim je umešajte u korene trepavica kako biste kreirali efekat belo-sivkastog vela preko njih. Zatim posegnite za mat olovkom – da biste kreirali ravnu, grafičku liniju ispod oka, te je i povezali sa prethodno izvučenom linijom tako da izgleda kao „jedan blok bele boje“.“ Na Diorovoj reviji izostavljena je maskara, što je svakako praktičan potez. No, ovo nije učinjeno bez razloga! Naime, na Diorovim revijama maskara je često izopštena iz priče budući da klasičnu šminku – poput ajlajnera – čini malo konceptualnijom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas