Oglas
· · Komentari: 0

SAVET ZLATA VREDAN: Doktor otkrio kako da sprečite opadanje kose

Sve što vam je potrebno je ovo ulje

1696763105_4df8dd336dcff4c984d06da1dc048dc009119052.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Estetski hirurg iz Detroita, Entoni Jong, svakodnevno savetuje i edukuje ljude na društvenoj mreži TikTok, a nedavno se pozabavio temom opadanja i gustine kose.

Devojka Endrej Viktorija podelila je video u kome govori o čudesnom ulju i tvrdi kako joj je pomoglo da joj  kosa postane mekana, ali i gušća. Reč je o ulju ruzmarina.

Dr Jong je pogledao njen video i bez mnogo objašnjavanja se složio sa njom, jer kako je rekao, neka istraživanja  potvrđuju da ulje ruzmarina može biti jednako delotvorno kao skupi medicinski preparati koji se koriste za rast i gustinu kose, koji imaju liniju za muškarce i žene.

 

@doctoryoun #duet with @audreyvictoria_ What does the science say? #rosemaryoil #hairloss #hairlossremedy #holistic ♬ dancin in the dark - xxtristanxo

Dobra stvar je da, osim što znate šta tačno stavljate na svoju kosu, ulje ruzmarina je i veoma pristupačno zbog cene. U Srbiji bočica od 10 mililitara u apotekama i drogerijama košta između 350 i 400 dinara. Primena je veoma jednostavna.

Kako je pokazala Endrej, ulje umasirajte u teme i po vrhovima kose, ostavite da deluje preko noći i ujutro isperite šamponom, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas